Fun Education
Enjoy your learning!
Fun Education - Enjoy your learning

Regulamentul concursului FUN EDUCATION

Concursul este deschis tuturor elevilor cu imaginatie si creativitate, care pot crea un concept original si placut de prezentare a unor teme din programa nationala de educatie.

In mod obligatoriu fiecare proiect inscris in competitie va fi reprezentat de catre un profesor coordonator care va supraveghea calitatea si exactitatea informatiilor transmise, se va asigura ca materialele nu sunt plagiate din alte surse, va obtine acordul parintilor daca este necesar si va organiza lucrul in echipa.

Vor fi selectionate numai lucrarile cu caracter de originalitate, de aplicabilitate practica, si care vor reusi sa transmita cu usurinta notiuni teoretice din diverse discipline scolare. Sectiuni: Matematica, Lb romana, Fizica, Chimie, Biologie, Istorie, Geografie, s.a.

O singura echipa poate sa participe cu mai multe proiecte in aceeasi sectiune sau in sectiuni separate, cu acelasi profesor coordonator sau diferit.

Inscrierea in aceasta competitie presupune realizarea si transmiterea unui fisier video sau animatie, creat cu orice aplicatie informatica sau soft specializat, disponibil in mod gratuit sau pentru care este cumparata licenta de utilizare, cu o durata maxima de 5 minute, si care sa contina un titlu relevant pentru continutul si sectiunea din care face parte (denumirea proiectului). De asemenea se transmite un formular de inscriere in care este prezentata echipa si profesorul coordonator . Fisierele se transmit pe adresa de email : cta.cni2016@gmail.com si funeducationro@gmail.com pana pe data de 01.02.2018 pentru verificare si postare pe canalele sociale FUN EDUCATION, fiind considerat implicit acordul de copyright al autorilor pentru difuzarea acestora in mediul online de catre FUN EDUCATION. Preselectia se face de catre juriul ales de catre FUN EDUCATION , dar si in functie de vizualizarile si aprecierile obtinute de catre fiecare fisier video pe canalele sociale FUN EDUCATION, jurizarea tinand cont de popularitatea proiectelor in randul publicului tinta.

Din acest motiv, cu cat mai repede se primesc proiecte , cu atat mai mult vor avea timp de promovare si obtinere de aprecieri ! Din randul proiectelor depuse se vor califica in etapa finala doar 10 lucrari, care vor obtine cel mai bun punctaj al juriului si cea mai mare apreciere in randul publicului. Etapa finala presupune reevaluarea celor 10 proiecte calificate in etapa anterioara si desemnarea castigatorilor.

Premiile acordate de Asociatia FUN EDUCATION sunt :
Premiul I – in valoare de 1000 RON pentru echipa de elevi, 1000 RON pentru profesorul coordonator
Premiul II – in valoare de 500 RON pentru echipa de elevi, 500 RON pentru profesorul coordonator
Premiul III – in valoare de 300 RON pentru echipa de elevi, 300 RON pentru profesorul coordonator

Toate proiectele insa vor beneficia de expunere si promovare continua in mediul online prin Asociatia FUN EDUCATION, avand posibilitatea de a fi recompensate ulterior incheierii concursului daca popularitatea acestora va depasi pragul atins de proiectul desemnat castigator.