Fun Education
Enjoy your learning!
Fun Education - Enjoy your learning

Fun Education îşi propune să aducă un suflu nou şi proaspăt în educaţia tinerilor, prin natura cursurilor pe care le organizează:


- Fun Reading and Storytelling

- Fun Animation - Cursul de animaţie

- Fun Debate - Cursul de oratorie şi dezbatere

- Fun Science

Fun Reading, Storytelling & AnimationFun Reading

Credem în puterea cititului și vrem să ajutăm copiii să prindă sau să dezvolte și mai mult gustul pentru lectură, bucuria deschiderii unei cărți ca pe o ușă spre o lume nouă, accesibilă doar prin puterea cuvântului scris și a imaginației. "Biblioteca este un cabinet magic în care există mai multe spirite vrăjite ." Jorge Luis Borges "Cu cât citești mai mult, cu atât afli mai multe lucruri. Cu cât înveți mai mult, cu atât vei avea mai multe locuri în care să mergi." Dr. Seuss Trăim și ne folosim de tehnologie la tot pasul, iar lectura nu trebuie privită ca ceva demodat, ci poate fi încurajată chiar cu ajutorul aceleiași tehnologii. "Dacă nu îți place să citești, înseamnă că nu ți-ai găsit cartea potrivită." J.K. Rowling Orice copil poate descoperi sau să fie ajutat să descopere o poveste care să-l ajute să prindă drag de lectură. "O carte pentru fiecare", adaptată la "o carte pentru fiecare început". "Cititul este pentru minte ceea ce exerciţiul este pentru corp." Sir Richard Steele / Joseph Addison


Fun Storytelling

"Te rog, zi-mi o poveste..." Mai tot ce trăim, fie el simțit, auzit, gândit, experimentat, citit, etc. poate fi împărtășit celorlalți, interpretat, înțeles. A relata este ceva universal, fără granițe de cultură, limbă (mulțumită traducătorilor), spațiu și timp, un instrument eficient al transmiterii informației într-un context social. A îmbina lectura cu povestirea e ceva natural, ce poate fi o metodă de a crește entuziasmul și pentru a citi, dar și pentru a povesti.


Fun Animation

Ce alt mod mai distractiv și atractiv în același timp de a da viață povestirilor și lecturilor decât a le transpune în ceva pe care îl și putem vedea sau chiar atinge! "Încă de pe vremea lui Aristotel s-a știut cum se poate impune realitatea într-o cutie: este suficient să se facă o gaură într-o cutie închisă ca să apară o imagine reală inversată pe fondul interior al cutiei, obținând astfel camera obscură". Împrumutând din experiența căpătată din producția filmelor de animație și a documentarelor, dorim să oferim copiilor ocazia să facă filmulețe, folosind un program special conceput în acest scop. La final putem avea un filmuleț, la fel cum putem opta pentru a printa 3D unul din personajele dorite.


Fun DebateFun Debate

Fun Education promovează debate-ul ca metodă educaţională de dezvoltare a abilităţilor de gândire critică , argumentare şi exprimare în public. S-a constatat că tinerii care dezbat au rezultate şcolare semnificativ mai bune decât colegii lor, reuşesc să-şi îmbunătăţească gândirea critică şi abilităţile de comunicare, iar ulterior studiază la cele mai importante universităţi internationale sau sunt angajaţi în companii de top din România şi străinătate.


Fun Science

Știința poate fi distractivă! Ce poate fi mai util pentru procesul de învățare decât experimentarea și aplicarea practică a diverselor cunoștințe într-un cadru relaxat și prietenos! Folosind mijloace de predare bazate pe participarea elevilor și o prezentare spectaculoasă, învățarea noțiunilor științifice devine distractivă și de neuitat.